No line cactus card

As I have mentioned before I only rarely use my zig clean color real brush markers and that is such a shame. I don’t do New Years resolutions, but as far as zigs are concerned, 2021 has got of to a good start. Below I have a coloring video for you, if you would like to see how I colored this card.

Jeg har igen lavet et kort, hvor jeg har brugt mine meget forsømte zig tusser. Igen i dag er det et “no line” kort – altså et kort, hvor man ikke kan se stempel-stregerne. Jeg elsker at man kan snyde på denne måde og få det til at se håndtegnet ud, uden overhovedet at være det. Der er en video nedenunder, hvis I vil se farvelægningen.

Materials:

  • Ro og Mag stamp set from Three Scoops Design (gifted)
  • Ink on 3 fade out ink
  • Zig clean color real brush markers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *