No line adorable adventures

I rarely use my zig clean color real brush markers, and that is such a shame. So today I have a no line card for you with a video, colored with zigs! And to be honest, I’m not in love with it. Maybe it’s because I’m not used to the “watercolor” look, maybe it is because the background is too busy – I don’t know. But I want to show it anyways. Maybe years from now I look back and see how far I have come coloring wise.

Jeg bruger ikke mine zigs nær så meget som jeg gerne ville, men i dag har jeg en lille no line farvelægningsvideo til jer. For at være ærlig, så er jeg ikke ellevild med resultatet – og jeg kan ikke helt forklare, hvad det er der er galt. Jeg synes dog stadig, I skal have lov at se det. Jeg synes, det er så fedt at kunne se tilbage og se de fremskridt man har gjort. Fra kort til kort er der ikke det store at se, men over længere tid, kan man klart se en udvikling og det er så motiverende. Men det kan jeg jo kun se, hvis jeg gemmer det jeg har lavet, og da bloggen her er min kreative dagbog – ja så får I lov til at se med.

Materials:

  • Adorable adventures stampset from MFT stamps
  • “Hej” stampset from surprise kit 7, march 2020 from Three Scoops
  • Zigs
  • Ink on 3, fade out ink
  • Bristol Smooth cardstock

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *