Card for Super Grandma

Today I want to show you a card I made for my Mother in Law and she is in my eyes a true superhero, always ready to lend a hand. I used the Old friends stampset from MFT stamps but added a cape. In the video I show you how I did that.

Dagens kort er dette superhelte kort jeg lavede til super farmor i anlednings af hendes fødselsdag. Der kunne desværre ikke stå farmor på kortet, så jeg skar det ned til mor. Lidt ærgerligt, men hensigten om at hylde hende for den superhelt hun er, skinner stadig klart igennem.

Materials:

  • Old friends stampset from MFT stamps
  • Balloon letters from Mama Elephant
  • Ray of light stencil from MFT stamps
  • Distress Oxide
  • Copics
  • Masking paper (or post its)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *