How to change your stamps – Halloween edition #1

I have planned a little mini series of post on how to change your stamps into something they are not. And since I don’t have a single halloween themed stamp set, it seemed like a great place to start. First up is this adorable little reading mouse from Three Scoops. You can see how I did it in the video below

Jeg har planer om at lave en lille mini række af indlæg omkring hvordan man kan ændre sine stempler. Jeg har valgt et halloween tema, da jeg ikke selv har et eneste halloween stempler. Den første kommer her og der er det den søde lille bogmus fra Three Scoops der står for tur. Og jeg har endda en video til jer, så I kan se hvordan jeg har båret mig an – på godt og ondt.

Materials:

  • Eventyret begynder her stampset from Three Scoops (gifted)
  • Copics
  • Copic multiliner
  • Gel pens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.