Gamer birthday card

It is so funny to try and change a stamp into something completely different. This bear is actually reading in a book originally, but I needed a gamer bear for this particular card. I stamped the bear using my misti and a memento marker, drawing on the lines I wanted stamped. Then I added the computer screen and headphones afterwards with a copic multiliner. I colored in the entire scene using copics and added details with a white gel pen and glossy accents for the glasses.

Jeg skal bruge et fødselsdagskort til en gamer, men ejer ingen pc relaterede stempler. Så faldt jeg over denne bjørn, som egentlig sidder og læser en bog, som jeg forholdsvist nemt kunne lave om til en gamer med computerskærm og høretelefoner. Det er ret sjovt at se sine stempler i et nyt lys, selv om jeg virkelig har svært ved at få ideerne. Jeg brugte en sort mementomarker og min misti til kun at få stemplet de dele af bjørnen, som jeg skulle bruge. Derefter kunne jeg med en sort pen tegne resten af scenen, som jeg farvelagde med copics. Jeg har også brugt en hvid gel pen til detaljer og glossy accent til at lave brilleglas.

Materials:

  • Du kan regne med mig” stampset from Three Scoops Design (gifted)
  • Copics and copic multiliner
  • White gel pen
  • Glossy accent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *