Anker’s Hat

Jeg er ved at kaste mig ud i et stort strikke projekt igen. Og i stedet for, som jeg gjorde i foråret med Dip Dye sjalet, bare at kaste mig ud i det, har jeg denne gang besluttet at lidt opvarmning må være på sin plads. Jeg har derfor brugt de sidste par uger på at strikke ikke bare en, ikke to, men hele tre (!!) udgaver af Anker’s Hue fra Petite Knit, startende fra stor til lille. Det har der faktisk ikke været de store udfordringer i. Jeg har dog som sædvanlig lige skulle google diverse ting: Sådan slår du masker op, sådan strikker du vrang, sådan strikker du to sammen osv., og der ligger så mange fine videoer og derude på det store net, der beskriver det hele i nænsomme detaljer, at det hele bare har kørt derudaf, så nu holder jeg vejret og tæller til ti… og så kaster jeg mig ud i noget stort

I have been practicing my knitting the last couple of weeks in attempt to warm up before I start on a big (in my book) knitting project. My warm up rutine has consisted of knitting three Anker’s hat from Petite Knit in varying sizes.

Materialer:

  • Anker’s hue – opskrift fra Petite Knit (gratis)
  • Garn:
    • Grå (str. (56-60)): Drops Karisma mellemgrå (21) og Drops Kid Silk askegrå (22). Brugte en smule mere en 1 nøgle Karisma. Der var en del Kid Silk tilovers
    • Blå (str. (53-55)): Drops Karisma turkis (60) og Drops Kid Silk petrol (24), ! nøgle af hver, med en del Kid Silk tilovers.
    • Lys lyserød (str. (50-52)): Drops Karisma – jeg er i tvivl om farven, måske farven natur? og Drops Kid Silk perlegrå nr 09
  • Strømpepinde 4mm og rundpind 4mm 40 cm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *