CAS babycard for Alfred

September and October went by incredible fast. I have had a lot of crafting time, but haven’t gotten around to show it and write about it yet (well, there have been a few new post on my You Tube channel). So now it’s November and this week I’m actually doing an Instagram takeover @ “Min Kreative Uge”, and my aim is to show a card each day on Instagram and here *fingers crossed*.

And this is my first card of the week – a clean and simple babycard for Alfred. And actually my first time ever dry embossing with a stencil. I have a video for you below. Hope you like it

Tiden suser virkelig af sted og selv om jeg får lavet en masse kreativt, når jeg ikke at vise det frem i samme tempo (der er dog sket lidt på min Youtube kanal). Men! I denne uge har jeg en Instagram takeover hos “Min kreative uge” og jeg har planer om at vise et kort hver dag. Selv om jeg i bedste tv køkkenstil har forberedt mig, så har jeg ikke det hele planlagt endnu, så jeg håber det lykkes. Og så bliver november da skudt i gang med et brag.

Her er det første kort. Det er et CAS babykort til Alfred (eller nok mere hans forældre), hvor jeg for første gang embosser med en stencil. For en som mig, der elsker hvid, er det fantastisk at kunne berige en ellers hvid baggrund med lidt lækkert til øjet. Jeg har en video af kortet herunder, som jeg håber I kan blive inspireret af.

Materials:

  • Whimsy Alpha stampset from Wplus9
  • Magical dragons stampset from MFT stamps
  • Nesting Hexagons stencil from Neat & Tangled
  • Distress Oxide
  • Copics
  • Nuvo Glitter Drop in White Blizzard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.