Creative box card #7 // Krea kasse kort nr 7

I have been a busy bee all week long and haven’t had the time to show you more of my creative box cards before now. So without further ado here is card #7. On this card I created my own patterned paper with a solid stamp from one of the stampset and some Distress Oxide ink.

Hele den seneste uge er bare fløjet af sted, så jeg har slet ikke nået at vise jer mere fra min krea kasse udfordring. Det må vi se at få gjort noget ved. Her er kort nummer 7. På dette kort lavede jeg mit eget mønster papir ved at bruge et solidt blad stempel fra et af stempelsættene. Jeg vil sige, at jeg husker det som om at min kreativitet var ved at have det lidt stramt med tingene i min kasse. Og jeg var måske også lidt træt af at farvelægge de samme dyr om og om igen, men jeg tænker, at det næsten er uundgåeligt at ramme muren på et tidspunkt

My selected supplies // Indhold i min krea kasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.