Welcome sweet girl pop up box card

Der har været familieforøgelse i omgangskredsen – og det kan jo ikke ske uden et lille kort. Det blev til et pop up box kort denne gang, hvor de søde kaniner har travlt med velkomst-forberedelserne. Jeg har forsøgt at bruge alle regnbuens farver, for når det er til børn og barnlige sjæle må det gerne være lidt farverigt, synes jeg. Det mest nervepirrende var næsten at putte kortet i en kuvert og overlade den videre skæbne til posten. Melding er dog, at det er kommet uskadt frem.

I tried to use all the colors of the rainbow on this card – though not in rainbow order. Since it is a welcome-baby card, I like to make it as colorful as posible, so why not use all the colors. The most nerve wrecking thing was to mail it. I was very worried that it would show up in bits and pieces at the recipiant’s doorstep. Luckily it made it through unharmed.

Materialer:

  • Hello Baby fra Lawn Fawn farvelagt med Copics
  • Baked with Love fra Lawn Fawn farvelagt med Copics
  • Grassy border die fra Lawn Fawn
  • Pop up boxen er af karton fra Panduro Hobby. Find min guide her
  • Siderne er Paint on papir farvelagt med Distress ink
  • Sætningen er fra Hello Baby og heat embossed med hvidt embossing pulver fra Wow.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *